Simple Way to Make Homemade °lapin à la moutarde et au miel° for Types of Food

°lapin à la moutarde et au miel°.

°lapin à la moutarde et au miel°

Hello everybody, I hope you are having an incredible day today. Today, we're going to make a special dish, °lapin à la moutarde et au miel°. It is one of my favorites. This time, I am going to make it a little bit tasty. This will be really delicious.

°lapin à la moutarde et au miel° is one of the most favored of recent trending meals on earth. It's enjoyed by millions daily. It's easy, it is quick, it tastes delicious. °lapin à la moutarde et au miel° is something which I've loved my whole life. They're nice and they look fantastic.

To get started with this recipe, we must first prepare a few ingredients. You can cook °lapin à la moutarde et au miel° using 7 ingredients and 3 steps. Here is how you cook that.

The ingredients needed to make °lapin à la moutarde et au miel°:

  1. {Prepare of lapin.
  2. {Get of bouillon de volaille.
  3. {Make ready of cuil à soupe de moutarde.
  4. {Make ready of cuil à soupe de miel.
  5. {Prepare of cuil à café d'estragon.
  6. {Take of Huile de colza.
  7. {Get of Sel et poivre.

Instructions to make °lapin à la moutarde et au miel°:

  1. Préchauffez le four à 180°, dans une cocotte saisissez les morceaux de lapin avec un filet d'huile..
  2. Salez et poivrez, puis retirez les morceaux de viande et déposez-les dans un plat allant au four. Dans un bol mélangez le bouillon,la moutarde, le miel et l'estragon puis versez le tout sur la viande.
  3. Faites cuire dans le four pendant une heure en retournant les morceaux à mi-cuisson. Servir avec une petite purée maison ou des pommes de terre rôties..

So that is going to wrap it up with this exceptional food °lapin à la moutarde et au miel° recipe. Thank you very much for reading. I'm confident that you can make this at home. There is gonna be interesting food at home recipes coming up. Remember to save this page in your browser, and share it to your loved ones, colleague and friends. Thanks again for reading. Go on get cooking!